06 de novembre 2005

YAZD - KERMAN




Mes desert, en el trajecte entre Yazd i Kerman seguim una pista, que aquest cop si que la patim ja que hi ha molts trams de sorra fina, que no ens permeten pedalar i hem d'arrossegar les bicis. Anem seguint la ruta que fa el tren i cada 15 km trobem unes estacions abandonades i en mig del no res (ens preguntem per a que carai serveixen).


En el cami no hem trobat cap pou d'aigua, sort que aquest cop anavem millor previstos. Arribant a Siriz, un poble que basicament viu del cultiu del pistatxo, gaudim un altre cop de l'hospitalitat d'una familia. El darrer tram fins Kerman, el fem amb el tren.


L'arribada a Kerman la celebrem animadament (amb un copios banquet), ja que finalment s'ha acabat el ramadam !!! Durant el mes del ramadam, no es que no es pugui comprar menjar, pero tots els restaurants estan tancats i es fa dificil menjar durant el dia.

Kerman, es una ciutat sense massa interes, a part de l'ambient del bazar i l'aprofitem per planificar la ruta dels seguents dies juntament amb una parella de belgues que hem conegut pel cami. Segurament, farem conjuntament el tram del baluchistan al Pakistan.
Estadisticas y contadores web gratis
Contadores Gratis スクール情報